Bëhu personaliteti më i mirë i mundshëm

Gjithmonë ji personaliteti më i mirë i mundshëm.
– Ji i këndshëm edhe kur je i lodhur.
– Ji i kuptueshëm edhe kur je i zemëruar.
– Dëgjoje me vëmendje bashkëbiseduesin kur flet dhe ndalo së menduari çfarë t’i kundër përgjigjesh.
– Tregoju miqve që i doni dhe i vlerësoni.
– Largohuni nga përditshmëria e juaj, vetëm e vetëm t’u bën të tjerëve ndonjë mirësi.
– Një gjë mos e bëni kurrë! Assesi mos harxho kohë t’ia dëshmosh dikujt mirësinë tënde, veprat tua flasin vetvetiu, prandaj mos e harxho kohën e kufizuar që e kemi në këtë botë.
Prandja behu i mir…