Hasani 4 vjeçar nga Skenderaj ka nevojë urgjente për ndihmë – Nëse mundesh ti ndihmosh, të paktën shpërndaje

Hasan Mehmeti, 4 vjeçar është duke vuajtur nga një sëmundje e rëndë. Kostoja për shërimin e tij është 45 mijë euro gjë që është e pamundur mbulimi i të hollave nga familja, shkruan Gazeta NewBorn.

Familja Mehmeti nga Luboveci i Skenderajt, kërkojnë ndihmën tuaj.

Babai i Hasanit ka qenë pjestar i UÇK-së, tani është i papunë.

Për të kontaktuar me familjen e 4 vjeçarit, ky është numri i telefonit +38649383684 ose dhuro donacion duke klikuar.

Postimi i axhës së Hasanit:

Ky eshte nipi i im Cana 4 vjeqar i cili vuan nga nje semundje e rend!

Sherimi i Canes smund te behet ne Kosov.
Keshtu qe i duhet trajtim jasht vendit.
Babai i Canes ka qen pjestar i UÇK-së tash i pa punë dhe nuk mund ta perballoj koston e sherimit.Pra ju lutemi ta ndihmojm Canen e vogel me aq sa keni mundëi
Ju faleminderit