I turperuar para jush….

urperuar para jush

Ahhh lotet e tij, pertypja, sikleti dhe fjalet e tij na bene edhe neve te merzitemi e te lotojme bashke me ta

Larte kokes, e varur ne mure Fotografia e tij e bere ne 1999 si ushtar i UÇK se

“ Shume kam vuajtur, shume kam hjekur, kurr skam lypur sepse me ka ardhur turp por jam mbeshtetur per muri, jam shume keq, i kam dy djem binjak, me kane lindur para kohe, jetoj vetem ne nje dhome edhe kjo sme ka ra hise mua

Sot e pash qe vetem ju munde te me beni zgjidhje, faleminderit shume qe erdhet, ne nuk do te ju harrojm kurr

Historin e tij shume prekese dhe fjalet e tij qe te shtin ne dhe per se gjalli do ti publikojme neser me ane te videos ne faqen e shoqates t
one

Ne sot ja nisem ndertimin e shtepise se re Shpendimit

Bamires Zoti ju shperblefte