Sipas studimeve shkencore, kjo është forma ideale e buzëve (Foto)

Në epokën e selfieve, botës virtual, rrjeteve sociale, njerëzit po i kushtojnë gjithnjë e më shumë rëndësi pamjes së jashtme.

Për bukurinë duket se shumë femra do të falnin dhe shpirtin, por në pamundësi të kësaj ato bëjnë çdo gjë tjetër vetëm për të qenë të pranuara në shoqërinë që ka krijuar standardet e së bukurës.

Sipas Shoqërisë Amerikane të Kirurgëve plastikë, vetëm në një vit janë kryer 27,400 operacione plastike dhe buzët mbajtën vendin e parë.

Të gjitha femrat shkojnë me një model në mendjen e tyre dhe askush nuk kërkon diçka natyrale që t’u përshtatet formës së fytyrës apo buzëve.

Duan transformime drastike dhe sipas studimeve shkencore dëshirat ishin rreth 50 për qind larg të qenurit natyrale.

Mbushjet e dy buzëve janë joproporcionale dhe idealja sipas shkencës është kur buza e poshtme është 30% më e plotë se buza e sipërme.