Rruga “B” sikur Plazha e Vogël

Rruga “B” në Prishtinë është vërshuar nga uji.

Qytetarët kanë dërguar pamje në redaksinë e Indeksonline, ku lagja duket sikur të ishte në Plazhën e Vogël të Ulqinit.

Sasi e madhe e ujit kalon nëpër asfalt, duke vështirësuar kalimin e këmbësorëve dhe të veturave.