A vuan nga imuniteti i dobet?http://mjeksiaislame.com/wp-content/uploads/2018/05/imunitet.jpg

A vuan nga imuniteti i dobet?
Provo !

Rritja e imunitetit dhe vendosja e ekuilibrit psiqiko-tretës në trup

Në mëngjes dreke dhe darkë, merret një lugë e vogël e vajit të farës së zezë dhe hidhet në një gotë të mbushur përgjysmë me ujë të vakët dhe më pas hidhet një lugë e madhe mjaltë.

Mbasi përzihet mirë pihet kështu për çdo ditë ditë (në mengjes drekë dhë darkë),  pas buke për një muaj rrjesht.