Tuna dhe Cozman për aq sa ishin bashkë ishte periudhë e bukur për ta, nga kjo marrëdhënie e tyre mbetën shumë kujtime nga ato janë edhe disa bashkëpunime, shkruan Kosovarja. Por te ‘zogu më i mirë prej krejtve’ jo çdo gjë shkoi siç ajo dëshironte, sikur nuk e përplotësoi ky raport dhe ajo padyshim që mori atë që kërkoi një mashkull siç është tani bashkëshorti dhe baba I fëmijës së saj, e ky është Patris Berisha. E pavarësisht se më asgjë në mes tyre nuk mund të ketë për reperin mbetën kujtimet që nuk ështe e lehtë për ta harruar ish të dashurën Tunën. Ai ditë më parë publikoi një imazh ku fokusi ishte të mikrofoni që si dhuratë e mori nga Tuna në kohën sa ishin bashkë. E këto reagime të reperit sigurisht se kanë trazuar ujërat e këngëtares, siç vihet re në Tunën kjo gjë e ka irrituar dhe me anë të këtij imazhi ajo I është kundërpërgjigj Cozit. Imazhi flet për historinë e bukuroshes së fjetur e cila është vënë në gjumë e nga ky gjumë mund ta zgjoi vetëm puthja e princit, por në këtë rast imazhi flet ndryshe, bukuroshja e fjetur reagon ndryshe ndaj princit, është imazhi që flet më bukur dhe qartë. Se në mes bukuroshes dhe princit kjo puthje nuk mund të arrihet kurrë.

Tuna dhe Cozman për aq sa ishin bashkë ishte periudhë e bukur për ta, nga kjo marrëdhënie e tyre mbetën shumë kujtime nga ato janë edhe disa bashkëpunime, shkruan Kosovarja.
Por te ‘zogu më i mirë prej krejtve’ jo çdo gjë shkoi siç ajo dëshironte, sikur nuk e përplotësoi ky raport dhe ajo padyshim që mori atë që kërkoi një mashkull siç është tani bashkëshorti dhe baba I fëmijës së saj, e ky është Patris Berisha. E pavarësisht se më asgjë në mes tyre nuk mund të ketë për reperin mbetën kujtimet që nuk ështe e lehtë për ta harruar ish të dashurën Tunën. Ai ditë më parë publikoi një imazh ku fokusi ishte të mikrofoni që si dhuratë e mori nga Tuna në kohën sa ishin bashkë.

E këto reagime të reperit sigurisht se kanë trazuar ujërat e këngëtares, siç vihet re në Tunën kjo gjë e ka irrituar dhe me anë të këtij imazhi ajo I është kundërpërgjigj Cozit. Imazhi flet për historinë e bukuroshes së fjetur e cila është vënë në gjumë e nga ky gjumë mund ta zgjoi vetëm puthja e princit, por në këtë rast imazhi flet ndryshe, bukuroshja e fjetur reagon ndryshe ndaj princit, është imazhi që flet më bukur dhe qartë. Se në mes bukuroshes dhe princit kjo puthje nuk mund të arrihet kurrë.