“Shahini” është plakur, po shikoni se sa të re e ka gruan, një zonjë e vërtetë

Beni Affet, është seriali i cili ende po transmetohet në mediat shqiptare.
Kjo telenovelë ka marrë zemrën e shumë adhuruesve, përcjell ORAvip. Shahini është njëri nga rolet më interesante të këtij seriali. Ai njëherë zhduket dhe më pas kthehet përsëri në gjirin e familjes.
Ndryshe, nga jeta në serial, ai në realitet ka një jetë shumë të lumtur. Së fundmi ai na ka prezantuar me gruan e tij, aq e re duket ajo.