Foto e rrallë, këtë këngëtare nuk e keni parë asnjëherë në këtë gjendje!

Këngëtarja me zërin e fuqishëm Arta Bajrami, kohëve të fundit nuk është edhe aq aktive me projekte muzikore, për dallim nga e kaluara kur ishte shumë aktive dhe krijonte hite të panumërta.

Pamja e saj nuk është që ka ndryshuar shumë përveç stilit në veshje, një gjë të cilën fansat e saj rrallë e kanë hasur ta shohin është foto më poshtë ku shihet me flokët e lidhura, shkruan “Zëri.Info”.

Nuk dihet nëse Arta e ka problem, por një paraqitje të tillë nuk e ka bërë asnjëherë thuajse!
Shikoni fotografinë më poshtë: