Kemali do ta “çmend” Beharin, ja çfarë ndryshimi ka bërë

Seriali, Me fal po vazhdon që edhe më tutje të shfaqet në ekranet tona.

Një telenovelë me shuam të papritura e ka bërë këtë seria edhe më intrigues për publikun, përcjell ORAvip. E njëri nga personazhet në të dashura padyshim mbetet Kemaili.

Ai përballet me shumë vështirësi në serial dhe më në fund vdes.

Së fundmi i dashuri i Beharit ka bërë ndryshim në pamjen e tij…

A thua do ta njeh Beahri tani