Butrinti bëhet me veturë të re super luksoze (Foto)

Nga puna që bën, edhe fitimet i ka të mëdha dhe standardin e jetës do ta ketë luksoz se s’bën.

Shto këtu, që ka edhe një baba goxha të pasur që jeton në Gjermani.

Këngëtari Butrint Imeri fiton mirë nga muzika mirëpo edhe nga familja i ka “rendet”, megjithatë pasuri në emrin e tij s’ka sepse babai i këngëtarit, e di se ai do i bënte “rrush e kumbulla”.

E meqë ka këtë stil jete që ka, Butrinti ka blerë së fundmi edhe një veturë të re, e cila është publikuar në rrjete sociale nga menaxheri i tij Denisi.