Nëna ’20 vjeçare’ e Ritës, zbukurohet si një nuse kosovare (Foto)

Vera Ora shpesh cilësohet si më e bukur se vetë vajzat e saj të reja.

Ajo është nëna e këngëtares me famë botërore dhe ska si mos të jetë në mediet ndërkombëtare.

Dhe si një shqiptare ajo ende mban të njëjtin stil dhe të njëjtën përkujdesje për pamjen e saj edhe në Londër.
Duket sikur një 20 vjeçare dhe me një grim të rëndë dhe frizurë, Vera iu shkrin me këto imazhe.