Tentim vrasje në parkingun e Pallatit të Drejtësisë

Pas një seance gjyqësore të mbajtur të martën pasdite, në parkingun e Pallatit të Drejtësisë tre persona janë rrahur mes vete.
Njësia policore ka arritur të arrestojë dy të dyshuar dhe nga njëri ka konfiskuar një revole me tetë fishekë, ndërsa i dyshuari i tretë gjendet në arrati.
Njëri nga të dyshuarit ka pranuar tretman mjekësor. Me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje
.