Paris Real Madrid finalja e parakoshme cili do shkoj ne shpi…

Pa dyshim se do jet nje nga ndeshjet e vitit, sante loja mesa Paris dhe Real Madrid
Parisi do jet me hendikep pa lojtarin ma te shrejtn ne bot Nymar,Parisi ska qe te hum pas disavantazhit
te lojes se par kshtu qe pritet shum loje e fort apo si po quhet finale e parakoshme,
kjo pritet te shihet sante ne ora 20:45