4 shenjat që do t’ju thyejnë zemrën. Mos e humbisni

Siç e dini tashmë, shenja e horoskopit mund të tregojë shumë për karakterin e një personi, për talentet e fshehura, dhuntitë dhe anët e errëta të personalitetit, për të cilat askush nuk do të flaës !

Yjet duket se kanë qenë në një pozicion kur në këtë jetë kanë ardhur zemërthyesit dhe këta të fundit i përkasin 5 shenjave të mëposhtme ! A është partneri juaj një zemërthyes, apo jeni ju zbulojeni më poshtë !

# 1 Demi
Nëse jeni një Dem ka të ngjarë të jeni kokëfortë dhe këmbëngulës. Jeni një shenjë besnike e të njëjtë gjë prisni dhe nga të tjerët. Në momentin e parë që një dem nuk ndihet mirë në një lidhje, ai largohet pa e kthyer kokën pas. Kësaj shenje i përkasin njerëzit më kokëfortë dhe gjaknxehtë ndaj kini kujdes kur ngatërroheni me një dem.

# 2 Dashi
Një dash e di gjithmonë çfarë është më e mirë për të dhe nuk bën kompromise. Në ka një njeri ndaj të cilit një dash nuk do të hiqte dorë kurrë ai do të ishte po vetë dashi ! Kujdesen për veten e tyre, per nevojat dhe janë paksa egoistë. Nëse nuk ndihet i motivuar një dash do t’ju lërë pa u menduar dy herë .

# 3 Virgjëresha
Kur virgjëresha e humbet kontrollin e gjërave, mendon se gjithçka ka marrë fund ! Virgjëresha është një shenjë pa takt dhe nuk e di shprehjen që fjala vret më shumë se plumbi. Nëse nuk i shkoni nga pas kësaj shenje, harrojeni se do t’ju vijë ajo! Virgjëresha është një shenjë që jo vetëm ju thyern zemrën, por mund “ t;ju shkelë me këmbë” vetëm për të qenë mbi jush.

# 4 Luani
Luani nuk do njeri tjetër më shumë se veten dhe ky është problemi më i madh i kësaj shenje duke i sjellë dhe shumë probleme të tjera në lidhje. Mos u përpiqni të përmbushni nevojat e një luani pasi si një dash dhe kjo shenjë kujdeset që si fillim të kënaqë veten e më pas të tjerët ! Mund të dashuroheni shumë lehtë me një luan, por kini kujdes pasi mund t’’ju thyhet zemra Luani është i pashpirt.