Kush tradhton më shumë: biondet, esmeret, zeshkanet…?

Një studim, që ka hulumtuar nëse ngjyra e flokëve te meshkujt dhe te femrat kanë lidhje me sinqeritetin, ka treguar se biondet anojnë për nga tradhtia
Faqja e internetit “Cheatterville” ka bërë një anketë me përdoruesit e saj, për të kuptuar nëse ngjyra e flokëve dhe tradhtia kanë diçka të përbashkët.

Në bazë të rezultateve që ata kishin marrë – ngjyra e flokëve me të vërtetë luan rol të rëndësishëm!

Hulumtimi sugjeron se më së shumti në botë tradhtojnë biondet, ndërsa për sa u përket meshkujve – aventurierët kryesorë janë ata me flokë ezmere.

Nëse shikojmë shifrat e studimit 43% e femrave të pabesa janë bionde, ndërsa zeshkanet me 23%.

Meshkujt më të pabesë janë ata me flokë ezmere (40%); pastaj ata me flokë ngjyrë të zezë (23%), ndërsa më pak tradhtarë janë biondët me (20%) si dhe flokëkuqit me (5%).