Artisja e parë shqiptare që tregon LIVE si ka bërë seks treshe bashkë me burrin |VIDEO|

A po thyhen tabutë e seksit? Roza Lati e ftuar në “Top Show Magazine” thotë se gjithmonë e më shumë femrat kërkojnë të dinë rreth seksit. Roza shprehet se gjithmonë kam eksperimentuar me veten dhe partnerin. “Unë kam qenë njeri shumë kurioz të eksperimentoja me veten dhe partnerin dhe duke u nisur nga ky pasion e kam shprehur këtë gjë. Unë mendoja se ishte mëse normale për mua. Por vura re se në diskutimet e duhura unë isha normalja, për pjesën që unë doja të eksperimentoja dhe të njihja trupin tim. Gjithmonë kam eksperimentuar me veten dhe partnerin, i kemi eksploruar të gjitha fantazitë tona, madje edhe me një person të tretë”! kliko reklamen dhe Shiko videon me poshte: