Ky është kuptimi i llogove për markat AUDI, BMW dhe Mercedes, ja domethënia e tyre (FOTO)

Të gjithë kemi vetura të tipit Audi, Mercedes dhe BMW. Mirëpo a e keni ditur kuptimin e llogov të tyre ose emrin.
Sovrani.info ju sjell kuptimin e llogove të këtyre tri kompanive, shkruan Sovrani.info.

AUDI
4 rrathët e Audisë përfaqësojnë 4 kompanitë themeluese.
E para nga e majta përfaqëson Audinë, e dyta DKW, e treta Horch dhe e fundit WANDERER

MERCEDES
Ylli i Mercedesit tregon dominimin e kësaj kompanie në tokë, det dhe ajër si në kualitet ashtu edhe në stil.

BMW
BMW ( Bayerische Motoren Werke) paraqet helikat e bardha të airoplanit të cilat duken se po e qajnë qiellin.