Ingrid Gjoni shumë Kull Ne Te Zez (Foto)

Ingrit Gjoni këto ditë ka realizuar një fotosesion të ri.

Ndonëse ka kohë që nuk ka sjellë ndonjë këngë të re, ajo është kthyer furishëm me një set fotografishë.

Ajo është shfaqur pa sytjena, duke treguar më shumë se që duhet.

Gjoni duket se nuk e ka më problem të tregojë të gjitha, dhe kjo për të vetmën arsye- të ketë vëmendjen e të tjerve.