Pyetjet e të rinjve kosovarë drejtuar BE-së (Video)

Të rinjtë në Kosovë, të cilët vazhdojnë të mbesin të izoluar, pa mundësi për të lëvizur pa viza në vendet e Bashkimit Evropian, kanë shumë pyetje për përfaqësues të BE-së, rreth kësaj çështjeje.

Ata thonë se kanë mjaft paqartësi rreth kushteve dhe kritereve që Bashkimi Evropian i ka vendosur Kosovës.
blob:https://www.evropaelire.org/f6e9d4c4-4415-4be8-ab9d-ec5489edb462