Martohet me milionerin e moshuar, 24 vjeçares i “bie qielli mbi kokë” kur bën zbulimin befasues

E takoi nëpërmjet një agjencie interneti dhe sapo kuptoi se ishte miliarder vendosi të martohej me të, por pas tre vitesh, një 24-vjeçare ka zbuluar të vërtetën tronditëse.

Ajo zbuloi se 68-vjeçari më të cilin ishte martuar ishte në fakt gjyshi i saj biologjik.

Sipas mediave amerikane, çifti nga Florida ka marrë vesh rastësisht se janë një familje.

Doli që babai i saj ishte djali më i madh i bashkëshortit të saj të tanishëm nga martesa e parë.

Çifti u takua përmes një agjencie interneti. Edhe pse ata zbuluan një të vërtetë të tronditëse, vendosën të qëndronin së bashku dhe të mos divorcoheshin.
PressKosova.info