Temperaturat e nxehta mbipopullojnë plazhin e Durrësit (video)

Pushuesit kërkojnë kushte.

Në Durrës këtë të dielë vërshuan pushues të shumtë vendas nga Kosova dhe Maqedonia. Por megjithatë, duket se problemi i ndotjes dhe hapsirat publike nuk janë zgjidhur akoma.